Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Imperial Tea Ampliar

Imperial Tea

By Kilian
Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

255,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

La inspiració de Kilian Hennessy: Imperial Tea és un homenatge fresc i modern al te de gessamí, infós, servit i begut a la més noble de les tradicions xineses.

Pel nostre fundador, els viatges sempre vénen acompanyats de sorpreses, noves trobades i amor. Aquest cop, la brisa del mar el va portar a una nova terra on la rica cultura del te ha perdurat durant segles. Va ser testimoni de l'elaboració del te de gessamí, amb flors blanques recollides a mà col·locades sobre te fermentat per infondre'n els olis. Va observar com se servia te de gessamí amb flors flotants i ho va provar en un moment d'atemporalitat i elegància, un que desitjava que mai no acabés. Un glop i tots els sentits s'expandeixen a les flors de gessamí fora de l'espai i el temps.

El perfum: Imperial Tea és una fragància pura i lineal al voltant d'un acord de te verd infós amb absolut de gessamí sambac. Una elevació inicial de bergamota i alga laminària, un ingredient rar en perfumeria que ofereix un equilibri mineral i airejat, captura la boira de l'aire de l'oceà, mentre que la fragància dura molt de temps amb notes arrelades d'oli de vetiver i mesc. Atret cap al cel i de tornada a la terra, al seu nucli hi ha el te de gessamí d'un majestuós ritual cultural xinès que perdura al llarg de mil·lennis.

Newsletter Regia
PayPal