Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Encens Sacré Ampliar

Encens Sacré

Perris Montecarlo
Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

165,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

L'encens, una antiga essència de l'ànima, ha viatjat a través de mil·lennis, suspès entre la terra i el cel. En els rituals de les primeres civilitzacions, es cremava com una ofrena sagrada, portant somnis i oracions a allò diví. Hem desfermat. els camins de l'encens i hem seleccionat la qualitat més peculiar per a nosaltres, procedent de Somàlia.

L'essència de l'encens s'obté de la resina de l'arbre Boswellia carterii. La millor qualitat prové de Somàlia. El període de collita va de novembre a febrer, durant aquest temps, s'incideix en l'escorça dels arbres per permetre que la resina degoti. Després d'uns dies, la resina s'endureix, formant una goma, que posteriorment està llesta per a l'extracció de l'oli essencial.

ENCENS SACRÉ neix de la recerca d'un equilibri sublim entre dos matisos olfactius de l'encens, l'essència extreta per destil·lació, amb una nota més dolça, mineral i balsàmica, i l'essència obtinguda a través de la destil·lació a alta temperatura, oferint la veritable impressió de l'encens cremat, retent homenatge a l'antic art de la fumigació. Recolzant aquesta dualitat, un cor floral de rosa marroquina i gessamí, amb una base càlida d'ambre, pachulí i sàndal.

Una fragància complexa, íntima i meditativa.

Newsletter Regia
PayPal